www.ncez.pl
NCEŻ CENTRUM DIETETYCZNE ONLINE NARODOWEGO CENTRUM EDUKACJI ŻYWIENIOWEJ
  • Facebook Youtube
  • AA
  • Kontrast
  • Narzędzia dietetyczne
    • Etykietowe abecadło
    • Oblicz swoje BMI
    • Kalkulator wartości odżywczej produktów i potraw
    • Słowniczek - pojęcia podstawowe
    • Słowniczek kobiety w ciąży
    • Słowniczek substancji dodatkowych
    • Quizy
    • Przepisy
    • Do pobrania
  • More
    • Strona główna
    • Aktualności
    • O nas
    • Dla mediów
    • Nauka zrozumiała dla ciebie - wywiady z ekspertami
    • Polecane książki
    • Media o nas
    • Do pobrania
    • Pytania i odpowiedzi
    • Narzędzia dietetyczne
    • Kontakt
    • Przepisy
    • Polityka prywatności
Search button
Dział
  • ABC Żywienia
  • Zdrowe odchudzanie
  • Aktywność fizyczna
  • Ciąża i macierzyństwo
  • Dzieci i młodzież
  • Seniorzy
  • Choroba a dieta
  • Żywienie w placówkach edukacyjnych
  • Informacje dla producentów żywności

Tag: masło Powrót

Masło klarowane – co warto wiedzieć?

Masło klarowane – co warto wiedzieć?

dr hab. n. farm. Hanna Mojska, prof. nadzw. IŻŻ
Aktualne zalecenia żywieniowe rekomendują ograniczanie spożycia tłuszczu do nie więcej niż 30% energii z diety. Zalecane jest również zastępowanie tłuszczów zwierzęcych tłuszczami/olejami roślinnymi, z wyłączeniem olejów ...
Przewodnik smakosza: Masło i margaryny

Przewodnik smakosza: Masło i margaryny

Przewodnik smakosza - Jak wybrać dobry produkt?: Masło i margaryny - dr med. Lucyna Pachocka
Masło czy margaryna? Czym smarować  pieczywo?

Masło czy margaryna? Czym smarować  pieczywo?

dr hab. n. farm. Hanna Mojska, prof. nadzw. IŻŻ
Czym smarować pieczywo? Takie pytanie zadaje sobie większość z nas. Decyzja, czy wybrać masło, czy margarynę, nie jest sprawą prostą, bo ma na nią wpływ wiele czynników, m.in. powszechna dostępność dużej ilości rodzajów ...
         http://www.mz.gov.pl/zdrowie-i-profilaktyka/narodowy-program-zdrowia/ http://www.mz.gov.pl/
http://www.programszwajcarski.gov.pl/

„Zadanie realizowane ze środków Narodowego Programu Zdrowia na lata 2016-2020, finansowane przez Ministra Zdrowia.”

Narodowe Centrum Edukacji Żywieniowej utworzono ze środków finansowych projektu “Zapobieganie nadwadze i otyłości oraz chorobom przewlekłym poprzez edukację społeczeństwa w zakresie żywienia i aktywności fizycznej" współfinansowanego przez Szwajcarię w ramach szwajcarskiego programu współpracy z nowymi krajami członkowskimi Unii Europejskiej oraz Ministerstwo Zdrowia.

  • Aktualności
  • Pytanie do eksperta
  • Media o nas
  • Polityka prywatności
  • Oblicz swoje BMI
  • Słowniczek - pojęcia podstawowe
  • Kalkulator wartości odżywczej produktów i potraw
  • Mapa strony
  • Polecane książki
  • Do pobrania
  • Nauka zrozumiała dla ciebie - wywiady z ekspertami
  • Pytania i odpowiedzi
  • Kontakt
  • Dla mediów
  • O nas
NCEŻ
Newsletter NCEŻ
Kontakt

 

Narodowe Centrum Edukacji Żywieniowej
Narodowego Instytutu Zdrowia Publicznego – PZH


kontakt@ncez.pl


www.ncez.pl
 

 

Centrum Dietetyczne Online NCEŻ 
- bezpłatna profesjonalna pomoc dietetyka


Rejestracja pacjentów
www.poradnia.ncez.pl



poradnia@ncez.pl

 

Facebook Youtube
Niepodlegla logo
Zachowaj równowagę
Zachowaj równowagę
Copyright © 2021 Instytut Żywności i Żywienia     Projekt: Rytm Interactive

Newsletter NCEZ.pl

Otrzymuj najnowsze informacje dotyczące żywności i żywienia jako pierwszy.

Zamów newsletter już teraz!

Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt wg ustawień przeglądarki. Akceptuję