Aktualności Powrót

Dzień Dziecka z dietetykami Narodowego Centrum Edukacji Żywieniowej
30.05.2019

Dzień Dziecka z dietetykami Narodowego Centrum Edukacji Żywieniowej

Czy chcecie spotkać się z dietetykami Narodowego Centrum Edukacji Żywieniowej  osobiście? Już niedługo będzie na to szansa. W najbliższą sobotę, 1 czerwca w ogrodach Kancelarii Premiera odbędzie się piknik rodzinny z ...
Porady dietetyków Narodowego Centrum Edukacji Żywieniowej na pikniku
15.05.2019

Porady dietetyków Narodowego Centrum Edukacji Żywieniowej na pikniku

Porady dietetyczne, pomiary składu ciała, zabawy edukacyjne dla dzieci, konkurs z nagrodami – w sobotę 11 maja dietetycy Narodowego Centrum Edukacji Żywieniowej wzięli udział w pikniku Poznaj Dobrą Żywność ...
Rekrutacja na stanowisko Sekretarka
08.05.2019

Rekrutacja na stanowisko Sekretarka

Narodowe Centrum Edukacji Żywieniowej Instytutu Żywności i Żywienia poszukuje pracownika na stanowisko: SEKRETARKA
Rekrutacja na stanowisko Specjalista ds. Public Relations
06.04.2019

Rekrutacja na stanowisko Specjalista ds. Public Relations

Narodowe Centrum Edukacji Żywieniowej Instytutu Żywności i Żywienia poszukuje ekspertów na stanowisko: Specjalista ds. Public Relations  
Narodowe Centrum Edukacji Żywieniowej i Instytut Żywności i Żywienia objął patronatem II edycję Forum Zdrowie Pracownika
28.03.2019

Narodowe Centrum Edukacji Żywieniowej i Instytut Żywności i Żywienia objął patronatem II edycję Forum Zdrowie Pracownika

Narodowe Centrum Edukacji Żywieniowej i Instytut Żywności i Żywienia objął patronatem II edycję Forum Zdrowie Pracownika: PRZEZ DOBROSTAN DO CELU, które odbędzie się 8 kwietnia w Centrum Nauki Kopernik w Warszawie.
I Międzynarodowy Kongres Polskiego Towarzystwa Medycyny Stylu Życia
28.03.2019

I Międzynarodowy Kongres Polskiego Towarzystwa Medycyny Stylu Życia

Miło nam poinformować, że I Międzynarodowy Kongres Polskiego Towarzystwa Medycyny Stylu Życia został objęty Patronatem Honorowym Instytutu Żywności i Żywienia. Na kongresie wystąpią nasze ekspertki Narodowego ...
Zasady komponowania prawidłowo zbilansowanych jadłospisów i posiłków
28.03.2019

Zasady komponowania prawidłowo zbilansowanych jadłospisów i posiłków

Zalecenia dotyczące doboru produktów spożywczych i metod obróbki kulinarnej
28.03.2019

Zalecenia dotyczące doboru produktów spożywczych i metod obróbki kulinarnej

Dlaczego zioła znalazły się w Piramidzie Zdrowego Żywienia i Aktywności Fizycznej?
28.03.2019

Dlaczego zioła znalazły się w Piramidzie Zdrowego Żywienia i Aktywności Fizycznej?

Piramidy Zdrowego Żywienia i Aktywności Fizycznej i zalecenia żywieniowe – co uwzględniono w nowelizacji?
28.03.2019

Piramidy Zdrowego Żywienia i Aktywności Fizycznej i zalecenia żywieniowe – co uwzględniono w nowelizacji?

Instytut Żywności i Żywienia od wielu lat zajmuje się opracowaniem i upowszechnianiem zaleceń żywieniowych. Zalecenia te przedstawiane są w formie piramidy, która jest zrozumiała dla większości osób. Ponieważ nie wszystko ...